Ons Portfolio

Hieronder een overzicht van onze projecten

Waarom voor ons kiezen ?

Er zijn verschillende redenen waarom te kiezen voor WEBWEAVER.

IT experts met sterke "problem solving skills".  Hebben we niet de expertise dan erkennen we dat en gaan we samen op zoek naar een oplossing. Bij ons bent u niet zomaar een zoveelste klant maar we behandelen elke project alsof het voor onszelf is. Dus met het oog op kwaliteit aan een betaalbare prijs U krijgt normaal binnen de 24u altijd een antwoord. Vaak zelfs tijdens weekends. Dit omdat we gedreven zijn en ons werk onze hobby is en onze hobby ons werk. En vooral... geen dure reclame advertenties. Wij maken geen gebruik van dure reclame advertenties maar laten ons werk voor zichzelf spreken. Dit betekent dat de meeste klanten in ons portfolio er gekomen zijn via mond-aan-mond reclame.

eCommerce (webshop)

woocommerce-empty-cart

Wij bouwen webshops die werken !

 • Gebruiksvriendelijk voor uw klanten

  Wij bouwen uw webshop met het bekende platform Woocommerce. Dit platform laat toe om een webshop te creëren , op maat , die aantrekkelijk oogt én gebruiksvriendelijk is voor uw klanten maar ook voor uzelf.
  • Klantvriendelijke website met stap voor stap van winkelmandje tot aankoop
  • Gedetailleerde productpagina’s , informatie, foto’s , ...
  • Vlot en snel online betalen
  • Vele opties zoals vergelijkbare en populaire producten, filters, kortingen, …
  • een veilige webshop dankzij een SSL
 • Eenvoudig te beheren

  Onze webshops zijn niet alleen gebruiksvriendelijk voor uw klanten, het beheer ervan is ook makkelijk. Via een paswoord beveiligd gedeelte kan u uw webshop beheren waar u ook maar bent want het enige wat u nodig heeft is een webbrowser en een internetverbinding . Ook het verzenden kunnen we uitwerken. Kortom een totaaloplossing die met de nodige expertise en ernst wordt gebouwd op maat voor u, tegen een betaalbare prijs. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte !

Product : Membership & Course Management

registerOp vraag van aantal klanten ontwikkelde WEBWEAVER een nieuw product. Dit product maakt het mogelijk om online beheer te doen van alle leden van je organisatie of vzw. Dit samen met online course management en registraties van zowel membership als cursussen maken van deze software een zeer krachtige tool. Gedaan met het bijhouden van lijstjes in excel wie betaald heeft en wie niet. Of het opzoeken van welke bedrag die persoon ook al weer moet betalen. Er kan rekening gehouden worden met welk type member die persoon is, tijdelijke korting toegekend worden en zoveel meer.... Integraties met online betalen met VISA, maestro,... vormen ook geen probleem.  Mailings en newsletters versturen,  geïntegreerd met de leden beheer module verloopt zonder problemen. Wil je graag weten welke leden je mails hebben open geklikt ? Zelfs dat kan!   Ben jij op zoek naar een dergelijke oplossing tegen een betaalbare prijs? Contacteer ons ! visamastermaestro1

Ons Team

Wie is wie bij WEBWEAVER

Onze klanten

Hier een selectie van onze grootste klanten


Contacteer ons. Binnen de 4u krijg je een reactie.

[wpgmza id="1"]

Contact

WEBWEAVER

Nederstraat 3A 3730 Hoeselt 0486/912239

Uw naam :
Uw email
Onderwerp
Uw bericht
captcha